Разом до Перемоги
top of page

Разом до Перемоги

У Новоселиці відбулась зустріч військовослужбовців 4 відділу Чернівецького РТЦК та СП, рідних та близьких військовослужбовців, які були призвані по мобілізації від 4 відділу, але згодом переміщені для подальшого проходження служби у бойові військові частини, із вірянами релігійної громади церкви «Еммануїл».

Участь в зустрічі взяли голова Новоселицької громади Марія Нікорич, особовий склад роти охорони що проходять військову службу в 4 відділі Чернівецького РТЦК та СП під керівництвом майора Юрія Мелентія, заступника командира роти охорони з Вадима Дуди.

Варто зазначити, що саме ця релігійна громада з перших днів війни із росією надає суттєву допомогу українській армії, насамперед військовослужбовцям-землякам, які сьогодні на фронті. У постійній співпраці із командуванням 4 відділу і Новоселицькою міською радою до військових частин були направлені бронежилети, одяг та різноманітне спорядження, ліки і продукти харчування тощо. Військовослужбовців які призвані по мобілізації від 4 відділу Чернівецького РТЦК та СП загальними зусиллями взаємодіючих об’єднань (Новоселицька ОТГ, 4 відділ Чернівецького РТЦК та СП, релігійна громада церкви «Еммануїл») постійно, й по потребі дооснащують екіпіруванням та предметами першої необхідності. Заступник єпископа церкви у Чернівецькій області Григорій Кіореско та пастир Валерій Попов, а також всі присутні помолилися за Перемогу та здоров’я українських воїнів. Із словами вдячності за допомогу та підтримку до прихожан церкви звернулися Марія Нікорич, Юрій Мелентій, Вадим Дуда. Наприкінці зустрічі військовослужбовцям вручили Біблії і «Молитовники солдата», віддруковані спеціально для цієї зустрічі, а близьким та родичам воїнів з Новоселиччини – продуктові набори, зібрані вірянами з України та Румунії. Також зазначено, що при новоселицькій громаді церкви «Еммануїл» створено цех, де вироблятиметься військове спорядження для потреб українського війська, це говорить про те, «що на досягнутому не зупиняємось, віримо в перемогу, підтримаємо наших земляків».

84 перегляди0 коментарів
bottom of page