Інциндент у Форосні: що сталося насправді?
top of page

Інциндент у Форосні: що сталося насправді?

Нещодавно у соцмережі зявилося повідомлення про збройний напад у с. Форосна.

"Сьогодні вночі було здійснено збройний напад на будинок моїх родичів у Новоселицькому районі. Більше десятка молодиків зі зброєю та битами зламавши ворота проникли на подвір'я з криками, що вони тут королі і усі мають підчинятися іх вказівкам.

Викликаний наряд поліції, складений протокол, вважаю цей інцидент віддзеркаленням сучасного стану речей у суспільстві, коли кожне мурло вважає за можливе взяти в руки рушницю і заради задоволення своїх нездорових амбіцій наставляти її на літню жінку, власницю маєтку, без будь яких докорів сумління, корона фраза гопників "мені пофіг я все порішаю" теж була озвучена.

Окреме дякую поліції, приїхали надзвичайно швидко, були повністю екіпіровані, діяли чітко і грамотно. Не збираюся дану подію спускати на тормозах!" - написала користувач Руслана Вишневська.


Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, за попередньою інформацією, група зловмисників порушувала громадський порядок і погрожувала двом братам.

19-го серпня о 23:40 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про хуліганські дії у селі Форосна на Новоселиччині. Зі слів 38-річного місцевого жителя, приблизно о 23:00 група невідомих осіб приїхала на мікроавтобусі до його господарства, нецензурно лаялася та погрожувала йому і брату фізичною розправою.

За вказаним фактом працівники Новоселицького відділення поліції розпочали перевірку отриманої інформації. Поліцейські з’ясували, що до правопорушення причетні троє жителів району. У одного з них правоохоронці вилучили пневматичний пістолет.

Наразі працівники поліції встановлюють інших осіб, причетних до вказаних хуліганських дій.

1 019 переглядів0 коментарів
bottom of page